Elkészítés: Bármelyik kenyértésztából lehet kiflit sütni, de azért ez kimondottan kiflirecept. A tésztát tészta programon elkészíttetjük a géppel (én kézzel dagasztom - így a lelke más), majd 4 cipóra osztva mindegyiket kerekre nyújtjuk, és vékonyan megkenjük margarinnal. A kinyújtott lapokat 8 cikkbe vágjuk (nagyobb kiflik esetén 4 cikkbe), és a szélesebb végétől kiindulva feltekerjük, kicsit meg is hajlíthatjuk.
Kikent sütőlapra rakjuk, tojással megkenjük, majd sóval és köménnyel megszórjuk. Félórás kelesztés után forró sütőben 15 perc alatt megsütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.