Elkészítés: A szokásos módon palacsintát sütünk, sósat, majd metéltre vágjuk.
A csíkokra vágott csirkemellsonkát összekeverjük a pohár kefirrel, 5 dkg reszelt sajttal, 2 egész tojással, sóval. A császárszalonnát felkockázzuk és zsírjára sütjük.
Egy jénai edényt vagy egy kisebb tepsit megszórunk kevés zsemlemorzsával, lerakunk először egy sor metélt palacsintát, melyre a kefires sonkakeverék kerül. Ezután újabb réteg
palacsintára a felkockázott szalonna kerül, amit megszórunk szintén 5 dkg sajttal.
A tetejére 2 tojás felverve és tejföllel kikeverve kerüljön. Végül a maradék sajttal jól szórjuk meg.
Előmelegített sütőben süssük, amíg a tojások megsülnek és a sajt ráolvad.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.