Elkészítés: A szokásos módon palacsintát sütünk, sósat, majd metéltre vágjuk.
A csíkokra vágott csirkemellsonkát összekeverjük a pohár kefirrel, 5 dkg reszelt sajttal, 2 egész tojással, sóval. A császárszalonnát felkockázzuk és zsírjára sütjük.
Egy jénai edényt vagy egy kisebb tepsit megszórunk kevés zsemlemorzsával, lerakunk először egy sor metélt palacsintát, melyre a kefires sonkakeverék kerül. Ezután újabb réteg
palacsintára a felkockázott szalonna kerül, amit megszórunk szintén 5 dkg sajttal.
A tetejére 2 tojás felverve és tejföllel kikeverve kerüljön. Végül a maradék sajttal jól szórjuk meg.
Előmelegített sütőben süssük, amíg a tojások megsülnek és a sajt ráolvad.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.