Elkészítés: A vajon megfuttatjuk a finomra vágott zöldhagymát, felöntjük a fehérborral, felforraljuk. Hozzáadjuk a friss sóskát, megfonnyasztjuk, felöntjük a tejjel és a tejszínnel, fűszerezzük sóval, borssal, mézzel, késhegynyi szódabikarbónát is adunk hozzá, hogy megőrizze a színét, és pár percig főzzük, majd leturmixoljuk.
Az omletthez teflon serpenyőben felhevítjük az olajat. A tejföllel és sóval felvert tojást beleöntjük, csökkentjük a hőmérsékletet, és lassan sütjük, amíg a széle megkeményedik, de a közepe még folyós. Rárakjuk a sajtszeleteket, tányérra csúsztatjuk, és felgöngyöljük. Aki nem szereti folyékonyan a tojást, 180 fokos sütőbe rakhatja még 2 percre.
A levest tálba merjük, a tejföllel és a felszeletelt omlettel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.