Elkészítés: A húst szeletekre vágjuk, kicsit kilopfoljuk, fokhagymás tejbe áztatjuk egy fél napra. (Ez el is hagyható, de sokkal finomabb a pulykamell, ha így előre megdolgoztuk.) A húst ezután sózva, borsozva kivajazott tepisbe vagy tűzálló tálba fektetjük, és betoljuk a sütőbe, hadd süljön egy kicsit. Addig a spárga fás végét letörjük, a szárát meghámozzuk, majd sós-vajas vízben felállítva pár percig főzzük. A lisztből, vajból, tejből és kevés sóból besamelmártást készítünk, majd amikor a hús már kifehéredett, kivesszük a sütőből, rátesszük a spárgát, az egészet leöntjük a besamelmártással, és megszórjuk reszelt sajttal. Visszatesszük a sütőbe, és addig sütjük, amíg a sajt szépen ráolvad és pirulni kezd. Szerencsendiós krumplipürével a legfinomabb.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.