A burgonyát héjában megfőzzük 20 perc alatt, majd meghámozzuk és felszeleteljük. A sütőt előmelegítjük 130 fokra.
A megmosott spárgasípokat az alsó harmadukon meghámozzuk, és a fás végek eltávolítása után ferdén feldaraboljuk. Egy piteformát kivajazunk, majd rétegesen belerakjuk a burgonyát és a spárgát.
A lime levét kifacsarjuk. A szétválasztott tojások fehérjét félkemény habbá verjük. A villával elkevert tojássárgájákat a lime-lével és némi sóval, valamint Cayenne-borssal ízesítjük, majd beleforgatjuk a tojáshabot.
A tojásos keveréket a burgonyás spárgára öntjük, és a formát óvatosan megrázogatjuk, hogy mindenhova jusson belőle. Végül a tortillát készre sütjük 45-50 perc alatt.
Megjegyzés
Tálalás előtt a tortillát tetszés szerint megszórhatod friss zöldfűszerrel, pl. kakukkfűvel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.