A húst vékony csíkokra vágjuk. A hagymát és a fokhagymát finomra aprítjuk. A csilit kicsumázzuk, majd apró kockára vágjuk. Az olajat felforrósítjuk, és üvegesre sütjük rajta a hagymát. Hozzáadjuk a húscsíkokat, a fokhagymát és a csilit, és addig sütjük, amíg a hús fehéredni nem kezd.
Belekeverjük a Cayenne-borsot, a római köményt, a fahéjat és a tabasco szószt. Még néhány percigpirítjuk, majd kevés vizetöntünk alá, lefedjük, és puhárapároljuk. Végül levesszük a fedőt, és elfőzzük a felesleges folyadékot.
Felcsíkozzuk a salátát, és lereszeljük a sajtot. A tortillát száraz serpenyőben megmelegítjük. Előmelegített tányérokra tesszük, majd ráadagoljuk a húst és a salátát. Feltekerjük, és reszelt sajttal és tejföllel kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.