Az egyszerű diós-almás kockához egy közepes tepsit (20x30 cm) kibélelünk sütőpapírral. A lisztet egy tálba szórjuk, majd elkeverjük a szódabikarbónával és a fehéjjal. A tojást simára keverjük a cukorral és a vaníliás cukorral.
Beleöntjük az olajat, majd belereszeljük a meghámozott almát. Beleszórjuk a diót, majd a lisztet és jól elkeverjük. Végül a tejföllel lazítjuk.
A masszát az előkészített tepsibe simítjuk, és 180 fokon hőlégkeveréssel 30 perc alatt megsütjük. Tűpróbával ellenőrizzük. Ha kihűlt, porcukorral bőven megszórjuk, és felszeleteljük.
Megjegyzés
Tényleg percek alatt összeállítható, aztán már csak győzzük kivárni, míg megsül és kihűl.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.