Elkészítés: Az olajon lepirított, apróra vágott fokhagymához hozzáadjuk a felcsíkozott csirkemellet, amit szintén lepirítunk. Hozzáadjuk a kukoricát és a spenótot, majd 5-10 percig pároljuk. Ezután fűszerezzük (só, bors, majoránna, fűszerpaprika), majd a összekeverjük a tejföllel.
A héjában főtt, megtisztított burgonyát karikára vágjuk, és felváltva rétegesen jénai tálba rakjuk a csirkés-spenótos mártással. Burgonyával zárjuk, megszórjuk reszelt sajttal, és 180 fokos sütőben 40 perc alatt készre sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.