Elkészítés: A burgonyát karikára szelem és megfőzöm, majd egy tepsi aljára terítem.
A pulyamellet hosszú csíkokra vágom, és a zsiradékban hirtelen megsütöm. Sóval és őrölt szerecsendióval ízesítem. Ha kész, a zsiradékból leszűröm, a burgonyára fektetem.
A megmaradt zsiradékba beleteszem az apróra vágott fokhagymát és a gombát. Összepárolom, az olajból kiviszem és a húsra fektetem.
A megmaradt zsiradékban (ha kell pótolom) a spenótot átpárolom, és felöntöm a tejszínnel. Egyet forralok rajta, és a tepsiben lévő húsra öntöm.
Megszórom reszelt sajttal, és forró sütőben összesütöm. Kockára vágva tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.