Elkészítés: Hagyjuk kiengedni a fagyasztott spenótot és halat, persze külön tálban. A parajpürét összekeverjük a tejszínnel, a zúzott fokhagymákkal, sózzuk, borsozzuk, ételízesítővel fűszerezzük. A fűszeres olajjal (vagy sima olajjal) kikenünk egy jénait, majd a halakat egymás mellé terítjük, tetejüket is kicsit beolajozhatjuk. Erre jön a vékonyra karikázott vöröshagyma, majd só, bors, végül beborítjuk a parajos-tejszínes keverékkel.
Alufóliával lefedve betoljuk a sütőbe. Amikor már megpárolódott a hal, és még éppen roppan a hagyma, levéve a fóliát megszórjuk a tetejét a reszelt mozzarellával, és még visszatoljuk a sütőbe, készre sütjük.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.