Elkészítés: Hagyjuk kiengedni a fagyasztott spenótot és halat, persze külön tálban. A parajpürét összekeverjük a tejszínnel, a zúzott fokhagymákkal, sózzuk, borsozzuk, ételízesítővel fűszerezzük. A fűszeres olajjal (vagy sima olajjal) kikenünk egy jénait, majd a halakat egymás mellé terítjük, tetejüket is kicsit beolajozhatjuk. Erre jön a vékonyra karikázott vöröshagyma, majd só, bors, végül beborítjuk a parajos-tejszínes keverékkel.
Alufóliával lefedve betoljuk a sütőbe. Amikor már megpárolódott a hal, és még éppen roppan a hagyma, levéve a fóliát megszórjuk a tetejét a reszelt mozzarellával, és még visszatoljuk a sütőbe, készre sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.