Elkészítés: A megtisztított spenótot a fokhagymával dinszteljük, ha kész, kevés borssal fűszerezzük. Kifőzzük a tésztát.
A tarját kis kockákra vágjuk, a juhtúrót a tejföllel összekeverjük. Annyi tejfölre van szükség, hogy könnyen teríthető masszát kapjunk.
Az egészet rétegezve, hőálló edénybe tesszük (tészta kerül alulra és felülre is), majd leöntjük a juhtúrós tejföllel. A etejét sajttal szórjuk meg.
Forró sütőbe helyezzük, és ha a sajt megpirult a tetején, akkor tálalható.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.