Elkészítés: 1. A spenótot kiolvasztjuk, kinyomkodjuk belőle a vizet.
2. A húst felszeleteljük, vékonyra klopfoljuk. Mindkét oldalát sózzuk, ízlés szerint borsozzuk. Kicsit hagyjuk állni.
3. A húsra teszünk egy szelet sajtot, egy szelet szalámit, és tetszőlegesen spenótot. Ha nagyobb szelet húsok vannak, félbehajtjuk, és fogpiszkálóval, vagy hústűvel összetűzzük. Ha kisebb szeletek vannak, ráteszünk még egy szelet húst, és összetűzzük.
4. Forró olajban mindkét oldalát pirosra sütjük. Rizzsel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.