Elkészítése: A hússzeletek rostjait húskalapáccsal meglazítjuk, a szeleteket megsózzuk-borsozzuk, vékony szalonnacsíkokkal megtűzdeljük. Felhevítjük a zsírt, megforgatjuk benne a húst, kivesszük, s ugyanabban a zsírban megpároljuk a megtisztított, finomra vágott hagymát és petrezselymet, a darabokra vágott szardellát (ringlit) és ecetes uborkát, az ugyancsak feldarabolt kapribogyókat, a reszelt citromhéjat, liszttel meghintjük, hozzáöntjük a húslevest, visszatesszük, és puhára pároljuk a rostélyosszeleteket. Tálalás előtt a mártást ecettel, citromlével, tejföllel ízesíthetjük. Sós burgonyát és rizst kínálunk hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.