Előkészítés: A hagymát meghámozzuk, felaprítjuk. A paprikákat megmossuk, magházát, magjait kivágjuk, húsát nem túl vékony csíkokra vágjuk. A paradicsomot megmossuk, felkockázzuk. A padlizsánt megmossuk, végeit levágjuk, húsát (hájastól) nagyobb kockákra vágjuk.
Elkészítés: Felforrósítunk 3 evőkanál olajat, és a padlizsánt megpirítjuk benne. Hozzáadjuk a hagymát, a paprikát, a paradicsomot, és lassú tűzön 3-4 percig tovább pirítjuk. Az ételízesítővel, köménymaggal és kakukkfűvel fűszerezzük, és a zöldségeket további 10 percig pároljuk. A halat megmossuk, megszórjuk a fűszerkeverékkel, és lisztbe forgatjuk. Felforrósítjuk a maradék 2 evőkanál olajat, és a hal mindkét oldalát 2-3 percig pirítjuk benne. A zöldségekkel tálaljuk.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 30 perc múlva
1 adag: 338 kcal
2024.12.19.
2024.12.18.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.