Elkészítés: A süllőt megtisztítjuk, fejét, farkát levágjuk.
A fűszereket olajban elkeverjük, a fokhagymát vékony szeletekre vágjuk. A halat ujjnyi távolságokban beirdaljuk, besózzuk. Ezután belülről bekenjük a fűszeres olajjal, a bevágásokba pedig vékony szalonnacsíkokat és fokhagymaszeleteket dugunk. Az egészet egy szalonnacsíkokkal bélelt tepsibe helyezzük, a belső üreget alufólia gombóccal kitömjük, majd álló helyzetbe fordítjuk, és alufóliával lefedve, 180 fokra előmelegített sütőben 30 percig sütjük. Ezután a fóliát lehúzva, további 10 percig pirítjuk.
Sült krumplival és vajas rozmaringos zöldségekkel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.