Elkészítés: A hagymákat összezúzzuk, majd hozzáadjuk a fűszereket. Ezzel a keverékkel a megtisztított, egészben hagyott halat kívül-belül alaposan bedörzsöljük, és 1 éjszakát állni hagyjuk.
Másnap a tárcsalapban jól felforrósítjuk az olajat, amibe beletesszük a zsemlemorzsában megforgatott halat. 2-3 forgatással ropogósra sütjük.
Köretként alufóliában sütött zöldségeket
(vöröshagyma, paprika, paradicsom, burgonya kevés vajjal és sóval) adunk hozzá.
Tálaláskor a halat és a köretet is joghurtos-kapros öntettel kínáljuk.
2024.12.07.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.