Elkészítés: A hagymákat összezúzzuk, majd hozzáadjuk a fűszereket. Ezzel a keverékkel a megtisztított, egészben hagyott halat kívül-belül alaposan bedörzsöljük, és 1 éjszakát állni hagyjuk.
Másnap a tárcsalapban jól felforrósítjuk az olajat, amibe beletesszük a zsemlemorzsában megforgatott halat. 2-3 forgatással ropogósra sütjük.
Köretként alufóliában sütött zöldségeket
(vöröshagyma, paprika, paradicsom, burgonya kevés vajjal és sóval) adunk hozzá.
Tálaláskor a halat és a köretet is joghurtos-kapros öntettel kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.