Elkészítés: A süllőt megtisztítjuk, sózzuk, borsozzuk, állni hagyjuk.
Elkészítjük a mandulamártást: a felolvasztott vajon megpirítjuk kicsit a mandulát, vigyázva, nehogy leégjen, hozzáadjuk a lisztet. Pirítjuk, majd lassú kevergetés közben felöntjük a tejjel, forraljuk, ízesítjük sóval, borssal, majd hozzáadjuk a reszelt sajtot, és újra forraljuk, majd levesszük a lángról.
A süllőt előmelegített sütőben a felolvasztott vajon többszöri locsolgatás mellett kisütjük.
A kenyérkockákat teflon edényben szárazon megpirítjuk.
Tálra halmozzuk a kenyérkockákat, majd ráhelyezzük a süllőt, a mandulamártást külön tálban szervírozzuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.