Elkészítés: A megtisztított babot előző este beáztatjuk. Másnap hideg vízben tesszük fel főni. Ha megfőtt, leöntjük a főzővizet (leszűrjük). Az apróra vágott hagymát és az egész fokhagymagerezdeket tepsibe tesszük, és olajon rózsaszínűre pirítjuk. Hozzáadjuk a babot, a zellert, a petrezselymet, a borsot, a sót és egy kávéscsésze vizet, és 30 percig a sütőben pirítjuk. Kivesszük a tepsit, és beleöntjük az átpasszírozott paradicsomot. Ezután visszatesszük, és középmeleg sütőben addig sütjük, míg levet ereszt. Provence-i fűszerrel is megbolondíthajuk, annak ellenére, hogy az étel eredeti görög recept.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.