Elkészítés: 1. Melegítsük elő a sütőt 160°C-ra, és kapcsoljuk be a légkeveréses funkciót (gázsütőn 3-as fokozat).
2. Alacsony lángon, folyamatos keverés mellett melegítsük össze a margarint, a barna cukrot és a mézet egy serpenyőben. Fokozatosan öntsük a serpenyőbe az Amaretto likőrt, és keverjük addig, amíg a cukor teljesen fel nem oldódik.
3. Helyezzük a banánszeleteket egy laposabb tűzálló edénybe, majd öntsük rájuk a kész szószt. Tegyük a tálat az előmelegített sütőbe, és süssük 10 percig, vagy amíg a banánok meg nem puhulnak.
4. Osszuk el a sült banánokat 4 tányéron, majd kanalazzunk rájuk a meleg amarettós öntetből. Tegyünk a tányérokra 1-1 nagy karamellfagyit, és azonnal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.