Előkészítés: A csirkemellet kiütögetjük. A paprikát megmossuk. A citrom héját lereszeljük, levét kifacsarjuk. A fokhagymát felaprítjuk.
Elkészítés: Tálban összekeverjük a citrom héját és levét, a fokhagymát, az olívaolajat, a vodkát, a Tabasco-szószt, fél csipetnyi cayenne-borsot és 1 csipetnyi sót. A csirkemellet megforgatjuk benne, és hideg helyen kb. 1 óráig állni hagyjuk (közben megforgatjuk benne). A sütőt 300 fokra előmelegítjük, vagy grillprogramra kapcsoljuk. A paprikát serpenyőben állandóan forgatva megsütjük (vigyázzunk, hogy ne égjen meg), hűlni hagyjuk, majd lehúzzuk a bőrét. Ezután felvágjuk, kimagozzuk, és hosszában csíkokra szeljük. A hússzeleteket sütőtálban rácsra tesszük, és a sütő közepén addig sütjük, amíg meg nem puhul, és színt nem kap (kb. 8 perc oldalanként). A tetejére rakjuk a paprikacsíkokat, és még 1–2 percig grillezzük. A húst főtt rizzsel, a paprikacsíkokkal és salátával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.