Elkészítés: A csirkecombokat ételízesítős vízben 10 percig forralom.
Ezután kiszedem, ízesítem sóval, borssal, majorannával és fokhagymával, és serpenyőben, fedő alatt készre sütöm, forgatva őket.
A krumplipüréhez a krumplit megpucolom, feldarabolom, bele 3 gerezd fokhagyma, sós vízben megfőzöm, a vizet leöntöm róla, rá a vaj, áttöröm krumplinyomóval, majd rá a forralt tej, sózom, kész.
Az almaszószhoz a hagymát lereszelem, olajon megfonnyasztom, bele a liszt, rögtön bele a bor és a víz, ételízesítő, őrölt fahéj, majoranna, paradicsompüré, összekeverem, és beleteszem a pucolt almakockákat is. Kevergetem, míg az alma megpuhul.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.