Elkészítés: A tejet meglangyosítjuk, és belemorzsoljuk az élesztőt. Hozzáadunk egy csipet cukrot, 4 evőkanál lisztet, és lefedve kb. 30 percig kelesztjük.
A lisztet tálba szitáljuk, összekeverjük a cukorral és egy csipet sóval, közepébe mélyedést nyomunk, beleütjük a tojásokat, és rászórjuk a darabolt vajat. Végül az élesztős tejet is ráöntjük, és jól összedolgozzuk. Letakarjuk, és 1 órát kelesztjük.
Az epret megmossuk és lecsepegtetjük. A tojást a kenéshez felverjük.
A tésztát kinyújtjuk vékonyra, éles késsel 10x10 cm-es négyzeteket vágunk. A közepükre epret teszünk, a széleket tojásfehérjével megkenjük, és mint egy zsákot, összefogjuk a tésztát a eper felett.
Bőséges olajat felforrósítunk, és kisütjük benne a zsákokat. Konyhai papírtörlőre szedjük, lecsepegtetjük. Fahéjas porcukorral megszórva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.