Elkészítés: 1. A cukrot beleöntjük egy közepes lábasba, hozzáadunk annyi vizet, ami épp ellepi, és sűrű sziruppá főzzük, amíg eléri a 115-120 fokot. Ezt cukormérővel meg tudjuk mérni. Mikor elérte a megfelelő hőmérsékletet, a közben félig felvert tojáshabba keverjük, tovább folytatva a habosítást. 4-5 percig habosítjuk még, hogy kellően kemény legyen.
2. A piskótalapot egy tálcára tesszük, meglocsoljuk a tetejét a rummal. Erre kúp alakban ráhalmozzuk a fagyit, majd a felvert cukorszirupos tojásfehérjével bevonjuk a fagyit jó vastagon, hogy a sütőben ne olvadjon el a fagyi. Szépen elkenjük. A maradékot habzsákba töltjük, kidíszítjük a tortát. Ez a fantáziánkra van bízva.
3. Mikor készen van a remekmű, 180 fokos sütőbe tesszük pár percre, hogy a hab külseje szépen karamellizálódjon.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.