Elkészítés: A szilvát a vörösborban felforrósítjuk. A kacsát kívül-belül bedörzsöljük sóval, borssal, majoránnával. Tepsibe tesszük, 2 evőkanál vajjal meglocsoljuk. Sütőben 200 fokon 60 percig sütjük. Sülés közben 1/8 liternyi csirke húslével locsolgatjuk. A káposztát lereszeljük, a hagymát apró kockákra aprítjuk, a leveszöldséget felkockázzuk. A gyömbért meghámozzuk, és csíkokra vágjuk. A maradék vajon megpirítjuk a hagymát, hozzáadjuk a káposztát, a gyömbért és a leveszöldség kockákat, kicsit összepirítjuk, majd hozzáadjuk a maradék húslevet. 30 percig pároljuk. Hozzáadjuk a vörösboros szilvát is, és még 30 percig pároljuk. A kacsával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.