Elkészítés: A szilvát a vörösborban felforrósítjuk. A kacsát kívül-belül bedörzsöljük sóval, borssal, majoránnával. Tepsibe tesszük, 2 evőkanál vajjal meglocsoljuk. Sütőben 200 fokon 60 percig sütjük. Sülés közben 1/8 liternyi csirke húslével locsolgatjuk. A káposztát lereszeljük, a hagymát apró kockákra aprítjuk, a leveszöldséget felkockázzuk. A gyömbért meghámozzuk, és csíkokra vágjuk. A maradék vajon megpirítjuk a hagymát, hozzáadjuk a káposztát, a gyömbért és a leveszöldség kockákat, kicsit összepirítjuk, majd hozzáadjuk a maradék húslevet. 30 percig pároljuk. Hozzáadjuk a vörösboros szilvát is, és még 30 percig pároljuk. A kacsával tálaljuk.
2024.12.19.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.