A friss kelbimbókat megtisztítjuk, félbevágjuk, majd összeforgatjuk az olívaolajjal és ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. Ráhelyezzük őket egy tepsire és 220 °C-ra előmelegített sütőben kb. 25 perc alatt ropogósra sütjük.
A brie sajtot kockákra vágjuk. A mézet és a chiliszószt összekeverjük. A pekándiót egy tepsire helyezzük, 180 °C- ra előmelegített sütőben kb. 8 percig sütjük, majd egy serpenyőben, közepes lángon karamellizáljuk a virágmézzel, a kristálycukorral és az őrölt chilipehellyel. (Folyamatosan kevergetjük, amíg a cukor teljesen rá nem olvad a pekándióra.)
A kelbimbókra ráhelyezzük a brie sajt darabokat, majd a pekándiókat és a chilismézes szósszal kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.