Elkészítés: A tarjaszeleteket sózzuk, borsozzuk, majd egy serpenyőben kevés forró olajban mindkét oldalát hirtelen megsütjük. A húsokat kivesszük, és egy tepsibe helyezzük.
A fennmaradt zsiradékba tesszük az apróra vágott vöröshagymát, fokhagymát, a friss zöldfűszereket, és jól átforgatjuk, majd hozzáadjuk a tejföllel elkevert mustárt, és összerottyantjuk.
A tepsibe helyezett tarját meglocsoljuk kevés olajjal, és előmelegített sütőben 30-35 perc alatt készre sütjük.
Tálaláskor meglocsoljuk a hagymás raguval, és melegen petrezselymes burgonyával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.