A megmosott és letörölgetett paprikát csumájával és ereivel együtt felnégyelem. A cukkinit háromcentis darabkákra szeletelem. A padlizsán szárát leszedem, és ujjnyi vastagra karikázom.
Az előkészített zöldségeket sorban, egymás után, fajtánként oly módon sütöm meg, hogy serpenyőbe ujjnyi magasan olajat öntök és felforrósítom. A zöldségeket beleszórom a forró olajba, és néhány percig – amíg a zöldség üveges nem lesz – sütöm.
Másik készítési módja, hogy sorban lerakom a zöldségeket, kevés olajjal leöntöm, majd a felforrósított sütőben erős lángon megpirítom. (Ez hosszabb ideig tart, de kevesebb olaj szükséges hozzá.)
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.