Elkészítés: A tojásokat különválasztom, a fehérjét felverem habnak, a tojássárgáját összekeverem a 20 dkg cukorral és a kávéval, összedolgozom a liszttel, a sütőporral és a vaníliás cukorral, majd hozzáöntöm a felvert habot és beleforgatom a diót. Kikent, zsírozott, lisztezett tepsibe sütöm. Míg ez sül, felfőzöm a 2 csomag pudingot 1/2 liter tejjel, s tetszés szerint édesítem. Kihűtöm a pudingot. 20 dkg margarint 20 dkg porcukorral habosra keverek, majd összedolgozom a pudinggal. Ne egyszerre tegyük bele a pudingot, hanem apránként! Ezt a krémet rákenem a tészta tetejére. Majd elkészítem a csokimázt: felolvasztom a 10 dkg csokit az 5 dkg vajjal, s a krém tetejére simítom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.