Elkészítés: A lisztet gyors mozdulatokkal összemorzsoljuk a vajjal, sózzuk, majd annyi jeges vizet adunk hozzá, hogy tésztává összeálljon. Kinyújtjuk, és kibélelünk vele egy 25 cm-es piteformát úgy, hogy az oldalára is jusson. Hűtőbe tesszük fél órára.
A felszeletelt vagy felkockázott sütőtököt a felaprított hagymával kevés olajon 5 percig dinszteljük, majd 200 fokos sütőbe tesszük 10 percre.
A tojásokat egy tálba felütjük, villával felverjük, hozzákeverjük a túrót, az újhagymát, sózzuk, borsozzuk.
A tésztán egyenletesen elosztjuk a sütőtököt, a ráöntjük a tojásos mártást, és betoljuk a sütőbe. 40 percig süthük, vagy amíg aranybarna lesz, és a közepe is már szilárd. Salátával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.