Elkészítés: A tisztított, nyers sütőtököt almareszelő durva fokán lereszeljük. A tejfölt és a tojást habosra keverjük, majd összekeverjük a reszelt tökkel. Ezután annyi zsemlemorzsát adunk hozzá, hogy ne folyjon a töltelék. Megsózzuk, kevés cukorral és a vaníliás cukorral összekeverjük. A töltelék elkészítése 15 perc.
A réteslapokat olajjal megkenjük. A szélére egy csíkban, egyenletesen ráhalmozzuk a töltelék felét, majd összecsavarjuk. A rétesrudat óvatosan átcsúsztatjuk az olajjal megkent sütőlemezre, ezután a másik rétest ugyanígy elkészítjük. Mindkettő tetejét bekenjük kevés olajjal, és előmelegített forró sütőben pirosra sütjük. Még melegen felszeleteljük, és desszertként tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.