Elkészítés: A húst sózom, borsozom, az egyik fokhagymát rázúzom, majd egy lábasban nagy lángon elősütöm. Ezután nem veszem ki a húsokat a lábasból, csak rárétegezem a tetejükre a zöldségeket: a hagymát, a paprikát, végül a tököt, majd beledobom a maradék fokhagymát. Újra sózom egy kicsit, és rászórom a gyömbért. Ezután egy icipici vizet öntök alá, csak hogy oda ne süljön, amíg a zöldségek levet eresztenek, majd lefedem.
Fedő alatt közepes lángon keverés nélkül addig főzöm, míg a hús puha nem lesz. Ha vastagok a szeletek, akkor ez 1 órát is igénybe vehet, viszont az egyetlen dolgunk ellenőrizni, hogy mindig legyen alatta egy kevés folyadék. A végefelé csorgatom rá a mézet.
Párolt rizzsel tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.