Elkészítés: Langyos tejtben az élesztőt felfuttatjuk. Egy tálba tesszük a lisztet, ráöntjük az élesztős tejet, hozzáadjuk a tojássárgákat, sót, az olvaszott margarint, a cukrot. Fakanállal összekeverjük nagyjából, utána kiborítjuk, és sima tésztává dolgozzuk. Meleg helyen a duplájára kelesztjük.
Kinyújtjuk ujjnyi vastagra, kiszaggatjuk. 10-15 percet pihenni hagyjuk. Az ujjunkat nyomjuk bele a fánk közepébe, mélyedést készítve.
Közepes forróságú olajba helyezve a fánk lyukas fele legyen alul, és tegyünk rá fedőt, kb. 1 perc után vegyük le a fedőt, fordítsuk meg a fánkokat, és 0,5-1 perc alatt hagyjuk aranybarnára sülni. Szalvétán csepegtessük le az olajat.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.