Elkészítés: Közepes tepsit kibélelget sütőpapírral. A kifliket keresztben, hosszában félbevág, összeszorongatva elhelyez a tepsiben, oldalához ne érjen hozzá.
A paprikás szalámit hajszálvékonyra felszeletel, a párizsit (vagy más, ízesebb felvágottat) 2-3 mm vastagra, ez utóbbit félbevág (ujjacskára vigyáz, nem szerepel a hozzávalók között). Begyújt a sütőt, a rácsot középső állásba tuszkol.
Indít a pakolást, a kifliken először a paprikás szalámit, majd a fél párizsiszeleteket oszt el igazságosan, kevés paprikakrémet pöttyöz rájuk, szilikonecsettel elegyenget, majd bőven ráhalmoz az apróra reszelt sajtot.
Tepsit a forró sütőbe, 3-4 perc, míg ráolvad a sajttenger.
Tálalható önállóan salátával, enyhén üvegesre sózott lilahagymával, stb., feltétként debütálhat mártások, főzelékek mellé is.
Füstölt sajttal óvatosabban, mert sósabb kihatása van.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.