Elkészítés: Egy jénai tál aljára lerakjuk a szalonnaszeletek felét. Erre rátesszük az előzőleg fűszerkeverékkel megszórt csirkedarabokat. A húsok tetejére helyezzük a megmaradt szalonnát, ezután ráöntjük a bort.
Alufóliával lefedjük, és sütőben puhára pároljuk. Amikor már majdnem kész, a fóliát levesszük, és az étel tetejét pirosra sütjük.
Közben a megtiszíttott, felkockázott burgonyát sós vízben megfőzzük, leszűrjük, vajjal és tejjel összetörjük.
A szalonnás csirkedarabokat a krumplipürével tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.