Elkészítés: A szalonnacsíkokat kiterítjük, és nagyjából egy 5 cm-es darabot levágunk belőlük. Egy kisebb (17cm) tűzálló tálba 2 evőkanál olajat teszünk, erre 4 levágott bacon kerül. A nagyobb csíkokat vékonyan megkenjük mustárral és mindegyik fűszerből egy csipetet szórunk rá, majd a csirkemájjal feltekerjük. Hústűvel összetűzhetjük. Egymás mellé ÁLLÍTJUK őket, a tetejükre 1-1 kiskanál tejfölt teszünk, majd befedjük a maradék szalonnával. Nagyjából 30 percig sütjük, utána megfordítgatjuk a szalonnás májakat, aztán 1-1 kiskanál tejföllel ezt az oldalt is meglocsoljuk és még 10 percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.