Elkészítés: A vékonyra vágott, kiklopfolt hússzeleteket egyik oldalukon finoman borsozzuk, másik oldalukon mustárral vékonyan bekenjük, sózni nem kell. Egy lábos alját kibéleljük a 0,5 cm vastagra szeletelt füstölt szalonnával, rátesszük a húsdarabokat. Beborítjuk a kétféle, szintén 0,5 cm-re szeletelt sajttal, majd lelocsoljuk a tejföllel. Légmentesen lezárjuk (ha nem zár tökéletesen a fedőnk, tegyünk alá alufóliát), és kis lángon, platnira téve 1,5 órán át sütjük-főzzük. Nem szabad kukucskálni! Krumplipürével a legfinomabb.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.