Elkészítés: A spagettitésztához feltesszük a vizet főni. Közben megcsináljuk a szardíniás szószt: egy edényben megpirítjuk (üvegesre) az apróra felvágott hagymát. Hozzáadjuk a villával jól széttördelt szardíniát (nem baj, ha az olajából is jut a szószba). Rögtön beleszórunk jó sok bazsalikomot, ez nagyon különleges ízt ad neki, sózzuk, borsozzuk, és felöntjük a tejszínnel (nem kell mind a 2 dl, attól függ, mennyire hígra szeretnénk a szószt). Közben kóstolgatjuk: sót, borsot, ha szükséges még bazsalikomot adunk hozzá. Ha elkezd forrni, elzárjuk, és már tálalhatjuk is a kifőzött spagettitésztával.
2025.02.15.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.