Elkészítés: A spagettitésztához feltesszük a vizet főni. Közben megcsináljuk a szardíniás szószt: egy edényben megpirítjuk (üvegesre) az apróra felvágott hagymát. Hozzáadjuk a villával jól széttördelt szardíniát (nem baj, ha az olajából is jut a szószba). Rögtön beleszórunk jó sok bazsalikomot, ez nagyon különleges ízt ad neki, sózzuk, borsozzuk, és felöntjük a tejszínnel (nem kell mind a 2 dl, attól függ, mennyire hígra szeretnénk a szószt). Közben kóstolgatjuk: sót, borsot, ha szükséges még bazsalikomot adunk hozzá. Ha elkezd forrni, elzárjuk, és már tálalhatjuk is a kifőzött spagettitésztával.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.