Az újhagymát felaprítjuk kb. 2 mm-es karikákra, a szárított paradicsomot pedig 3-5 mm-es kockákra vágjuk. Egy tálban összekeverjük őket a többi hozzávalóval, ráreszeljük a fokhagymát és egyenletesen átkeverjük, majd szobahőmérsékleten hagyjuk fél órát pihenni, hogy összeérjenek az ízek.
Ezután 5 cm átmérőjű golyókat gyúrunk belőlük és panírmorzsába forgatjuk. Nagy lángon forró olajban kisütjük. A serpenyőben minimum annyi olaj legyen, hogy a golyók feléig felérjen, hogy gyorsan átsüljön. Ha az egyik oldala megpirult, megfordítjuk. Amikor szép barnára sültek a golyók, lecsepegtetjük róla az olajat és már kész is.
A hagyományos fasírt receptjét újragondoltam, és nagy sikert aratott. A fűszerek mennyiségét mindenki saját ízlése szerint állítsa be, a szárított paradicsom sóssága miatt a sóval óvatosabban bánjatok. Ha olajban áztatott szárított paradicsommal csináljátok, érdemes lecsöpögtetni és felitatni róla az olajat minél jobban.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.