Elkészítés: A pulykamellet érmékre vágjuk, kevés olívaolajon elősütjük.
A polentához a tejet, a vajat és a tejszínt felforraljuk sóval, és folyamatos keverés mellett beleszórjuk a kukoricadarát. Mérsékelt lángon, folyamatos keverés mellett forrásig kevergetjük (óvatosan, mert csapkodhat). Miután felforrt, hozzákeverjük a kurkumát is, ettől szép színe lesz, valamint az Aranyszarvas szarvasgombás pesztót.
Még melegen átöntjük egy sima aljú edénybe (pl. egy nagy lapostányérba vagy egy serpenyőbe), letakarjuk, és megvárjuk, míg megpuhul és kihűl.
Miután kihűlt, egy vágódeszkára kiborítjuk, és tetszés szerint formára vágjuk. A tetejére kecskesajtot reszelünk rátesszük a pulykaérméket, és forró sütőben még 10 percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.