Elkészítés: A pulykamellet csíkokra vágjuk. A felhevített vajban az apró kockára vágott vöröshagymát megfonnyasztjuk, belehelyezzük a pulykamellet, és fehéredésig pirítjuk. Hozzáadjuk a cikkekre vágott csiperkegombát, ízesítjük, fűszerezzük, tejszínnel összeforraljuk.
A lisztet a juhtúróval és a tojással galuskasűrűségűre keverjük, ízesítjük, majd sós, lobogó vízbe szaggatjuk, kifőzzük, majd leszűrjük.
Tálaláskor a galuska mellé helyezzük a tokányt. Külön tejfölös uborkasalátát szervírozunk hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.