Elkészítés: A sertéscomb zsíros részét egy éles késsel bekockázzuk úgy, hogy kb. 2x2 centiméteres kockákat kapjunk. Alaposan bedörzsöljük sóval, majd minden egyes bevágott kereszteződésbe egy szegfűszeget szúrunk. A narancs héját lereszeljük, és összekeverjük az édes morzsával. A narancs levét kifacsarjuk, összekeverjük az olajjal, és meglocsoljuk vele a húst. 160 fokra előmelegített sütőbe tesszük, és másfél órán át sütjük.
Ezután kivesszük a sütőből, megszórjuk a tetejét édes morzsával, és visszatesszük a sütőbe. 190 fokra emeljük a hőfokot, és még 15 percig sütjük a húst. Mielőtt felszeletelnénk, legalább 20 percig pihentessük.
Igazi csemege, köretként sült almát, körtét és pirított burgonyát ajánlok hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.