Elkészítés: A sertéslapockát kicsontozzuk, kockára vágjuk. A bográcsba beleöntjük az olajat, beletesszük a húst, és zsírjára pirítjuk. Hozzáadjuk felaprított vöröshagymát, lepirítjuk, megszórjuk pirospaprikával, adunk hozzá kevés vizet. Ekkor tesszük bele az összevágott paprikát.
Amikor a hús már majdnem megpuhult, hozzáadjuk a kimosott savanyú káposztát, jól összekeverjük, és együtt készre főzzük.
A tejfölt a liszttel csomómentesen elkeverjük, ráöntjük a gulyásra és összeforraljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.