Elkészítés: A mazsolát beáztatjuk a rumba.
A kisütött palacsintákat négyesével feltekerjük úgy, hogy a palacsinták közé fahéjas porcukrot szórunk. A végeit egyenesre vágjuk és félretesszük.
Egy közepes méretű jénait 2 dkg margarinnal kikenünk, s beletesszük a palacsintákat úgy, hogy a tál alját kitöltsék.
A cukrot a vaníliás cukorral és a tojássárgájával habosra, majd a lágy vajjal és a tejszínnel simára keverjük. Hozzáadjuk a méretre vágott palacsinták végeit, a darált diót, a rumos mazsolát, és az egészet elosztjuk a palacsinták tetején.
Középmeleg sütőben a massza megkeményedéséig sütjük.
A tojásfehérjékből és a porcukorból habot keverünk, belerakjuk a baracklekvárt, és a rakott palacsinta tetejére öntjük. Visszarakjuk a sütőbe, s barackszínűre pirítjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.