Elkészítés: A csokoládét apró darabokra tördeljük, és a kávéba keverjük. Kevergetve addig melegítjük, amíg a csokoládé elolvad. Hagyjuk kihűlni, majd belekeverjük a rumot. A gránátalmát kettévágjuk, és a magjait kikanalazzuk. A kelyhek aljára szétosztjuk a kávés csokoládét, ráültetünk 1-1 gombóc csokoládé-, fehér csokoládé- (esetleg sztracsatella-) és mogyóróízű fagylaltot. Végül rászórjuk a gránátalma magjait.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.