Elkészítés: Az élesztőt elkeverjük a cukros tejszínben (a tejszínt nem kell meglangyosítani, mielőtt belekeverjük az élesztőt), hozzáadjuk a többi alapanyagot, és közepesen kemény tésztát gyúrunk belőle. Ujjnyi vastagra kinyújtjuk, először félbehajtjuk, majd még egyszer félbehajtjuk. 10-12 órán át hűtőben pihentetjük. Sütés előtt ujjnyi vastagra kinyújtjuk, félbehajtjuk, majd még egyszer ujjnyi vastagra nyújtjuk, és lóhere alakú formával kiszaggatjuk. Lisztezett sütőlemezre tesszük, a tetejét felvert tojással megkenjük, felét mákkal, felét szezámmaggal megszórjuk. Negyedórás kelesztés után előmelegített sütőben kb. 200 fokon megsütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.