Elkészítés: A húst beleforgatjuk az elkészített pácba, és egy éjszakára a hűtőbe tesszük. A bundát elkészítjük, hogy sűrű palacsintatészta sűrűségű legyen, majd az ebben megforgatott húskockákat forró olajban aranybarnára sütjük. Közben elkészítjük a mázat. Aki nem szereti a csípőset, a chiliszószt és az Erős Pistát kihagyhatja. A kisült húsokat a mázban megforgatjuk, és egy tálba szedjük.
A rizst megfőzzük, közben egy serpenyőben olajat melegítünk, és a két felvert, megsózott tojásból rántottát készítünk. Fakanállal gyorsan kevergetjük, és minél apróbb darabokra szaggatjuk. Ha kész, beleforgatjuk a rizst. Én még petrezselyemzölddel díszítettem, de ez kihagyható.
Lehetőleg frissen tálaljuk. :)
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.