Elkészítés: A rózsáira szedett karfiolt gőzben pici sóval félpuhára pároljuk. Közben ledaráljuk a sonkát és elkeverjük a tejföllel és a feketeborssal.
A kivajazott tűzálló tálra ízlésesen elhelyezzük a párolt karfiolt, melynek levét jól lecsurgattuk. Egyenletesen elterítjük rajta a sonkás tejfölt, és ráreszeljük a sajtot.
Előmelegített sütőben kb. 10-15 percig sütjük, hogy a sajt megpiruljon a tetején.
Közben aranysárgára pirítjuk a szezámmagot állandó keverés közben. A megsült karfiolra szórjuk, és melegen tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.