Elkészítés: A csirkecsíkokat bepácoljuk, egy napot is hagyhatjuk állni. Ha összeértek az ízek, elkészítjük a tésztát a bundához, belemártjuk a csirkedarabokat, és bő olajban barnára sütjük. A mézes mázhoz összemelegítjük a hozzávalókat, beleforgatjuk a kész húst, és megszórjuk szezámmaggal. Köretként zöldséges rizst készítünk hozzá.
Én műanyag, fedeles edénybe szoktam tenni a falatkákat, és miután megszórtam őket, ráteszem a fedelet és jól összerázom, így egyenletesen oszlik el a szezámmag rajtuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.