Elkészítése: A padlizsánt meghámozunk, belsejét kivájjuk, majd sós vízbe tesszük egy negyed órára, aztán kivesszük, kinyomkodjuk. A belsejét felaprítjuk, öt-hat gerezd fokhagymát, a petrezselyemgyökeret és a zellergumót, a korianderzöldet és a kaprot felaprítjuk, összekeverjük. Sózzuk, borsozzuk, forró olajban megpirítjuk. Ezzel a töltelékkel megtöltjük a padlizsánokat, majd olajozott tepsibe tesszük. Vízzel meglocsoljuk, megszórjuk korianderzölddel, kaporral, lefedjük, és öt percig pároljuk. Tálaláskor meglocsoljuk a saját levével. Forrón és hidegen is tálalható.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.