Elkészítés: A tojásokat felverjük habosra, hozzáöntjük a tejet és az olvasztott, de már nem meleg vajat. Megsózzuk, megcukrozzuk, ezután belekeverjük a lisztet és a tejszínt. Ezután félretesszük.
Ezután a 15 dkg szilvát vékony csíkokra vágjuk, és a palacsintamasszához keverjük.
Elkésztjük a tölteléket: félbevágjuk és vajon néhány pillanatig a fahéjas cukorral pároljuk a töltelékbe szánt 30 dkg szilvát.
A palacsintamasszából 12 darab palacsintát sütünk. A palacsintákat megtöltjük a párolt szilvával, ezután tűzálló tálba rakjuk. A sütőben átforrósítjuk, majd fahéjas cukorral meghintve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.